Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Комплекс
Карактер Интензивно
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Карактер Флорални
Карактер Свежи
Грозје Шардоне
Храна Аперитив
Храна Gevogelte
Храна Кремасти јадења
Храна Риба
Храна Школка
Храна морска храна
Храна Светли сирења
Храна Светли сирења