Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Бовин Петит Вердо

Суво црвено вино-Овошно-Пикантно
Винарија: Bovin
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€11,85
€10,50

 

Петит Вердо е црвено вино со интензивна црвена боја. Карактеристична и комплексна арома и со вкус на шумски овошја како 

боровинки, црна рибизла и со доминација на црна цреша попратено со егзотична растителна пикантност.


Локалитет: Лепово

Сорта: Petit Verdot

Најдобро се служи 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Морска храна, месо и цредно зачинета храна.

Food pairing: seafood, meat and medium spicy.

 

 

 

Петит Вердо е црвено вино со интензивна црвена боја. Карактеристична и комплексна арома и со вкус на шумски овошја како 

боровинки, црна рибизла и со доминација на црна цреша попратено со егзотична растителна пикантност.


Локалитет: Лепово

Сорта: Petit Verdot

Најдобро се служи 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Морска храна, месо и цредно зачинета храна.

Food pairing: seafood, meat and medium spicy.

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Овошен
Карактер Зачинета
Храна Школка
Храна Gevogelte
Храна Свинско месо
Грозје Petit Verdot
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Од €5,35 со данок

Stobi Vranec

Dry red wine - Fruity - Intense
Од €7,65 со данок
top