Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Шардоне Бовин

Суво бело вино - свежо - овошно
Винарија: Bovin
€11,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€10,45
€9,90
+ -

Шардонето на бовин е квалитетно суво бело вино со жолто зелена боја. Тоа е вино со комплексна арома типична за ова сорта на грозје, потенцирани мириси на тропски овошја како ананас, банана, цитрони, но исто така и диња и јаболка. Има долг, свеж, мек и избалансиран вкус.


Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Сирење, плаво сирење, зелени салати, риба и морска храна.

Шардонето на бовин е квалитетно суво бело вино со жолто зелена боја. Тоа е вино со комплексна арома типична за ова сорта на грозје, потенцирани мириси на тропски овошја како ананас, банана, цитрони, но исто така и диња и јаболка. Има долг, свеж, мек и избалансиран вкус.


Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Сирење, плаво сирење, зелени салати, риба и морска храна.

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Целосно тело
Храна Риба
Храна Школка
Храна Цврсти сирења
Храна Gevogelte
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Bovin Venus

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,90 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Бовин Шардоне Барик

Суво Бело вино - Полно
Од €17,95 со данок
top