Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Далвина Диониз Вранец Барик

Суво црвено вино - Целосно - овошен - мазно
Винарија: Dalvina
€24,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€23,75
€22,50
+ -

Барикот Далвина Диониз Вранец се произведува од домашно грозје во Македонија, Вранец. Главната карактеристика на ова суво црвено вино е длабока рубино-црвена боја со виолетови тонови. Комплексните ароми предизвикуваат измислени сливи во комбинација со капина и печени зрна кафе. Има целосен вкус на телото, совршено избалансиран со одлична структура и длабоки, долготрајни белешки од овошје.

Оваа барика Диониз Вранец се чува 12 месеци во дрвено буре „Викторија“, што е направено пред американски даб.


Локалитет: Струмица

Разновидност на грозје: вранец

Алкохол: 14%

Најдобро сервирано на: 16ºС - 18ºС

Спарување на храна: Јагнешко, телешко, свинско, мелено и месо на скара

Барикот Далвина Диониз Вранец се произведува од домашно грозје во Македонија, Вранец. Главната карактеристика на ова суво црвено вино е длабока рубино-црвена боја со виолетови тонови. Комплексните ароми предизвикуваат измислени сливи во комбинација со капина и печени зрна кафе. Има целосен вкус на телото, совршено избалансиран со одлична структура и длабоки, долготрајни белешки од овошје.

Оваа барика Диониз Вранец се чува 12 месеци во дрвено буре „Викторија“, што е направено пред американски даб.


Локалитет: Струмица

Разновидност на грозје: вранец

Алкохол: 14%

Најдобро сервирано на: 16ºС - 18ºС

Спарување на храна: Јагнешко, телешко, свинско, мелено и месо на скара

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Интензивно
Карактер Комплекс
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Храна Свинско месо
Храна игра
Храна Говедско
Храна BBQ
Грозје Вранец
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Popova Kula Kalesh

Semi droge rode wijn - Fris en Fruitig
€7,45 со данок

Венец Темјаника

Суво бело вино - свежо - цветно
€9,95 со данок

Бовин Петит Вердо

Суво црвено вино-Овошно-Пикантно
Од €10,50 со данок
top