Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Далвина Годин Мускатролингер Росе

Полусушен розе - Флорал - овошен
Винарија: Dalvina
€8,95 со данок
+ -

Godsin Muscattrollinger Rosé од винаријата Далвина е розово суво квалитетно изработено од грозјето Шиава гроса. Ова му дава на оваа роза изразен, интензивно ароматичен, сладок и лесно препознатлив миризлив мирис. Оваа роза е многу ароматична со богата боја, секогаш има изразена слатка цветна арома и може да биде само блескава.
Идеално розе да уживате како аперитив на летен ден.

Место: Струмица - регион Радовиш

Сорти на грозје: Schiava grossa (тролингер)

Температура на сервирање: 6ºC - 8ºC

Храна: како аперитив, со овошен десерт и салата.

Godsin Muscattrollinger Rosé од винаријата Далвина е розово суво квалитетно изработено од грозјето Шиава гроса. Ова му дава на оваа роза изразен, интензивно ароматичен, сладок и лесно препознатлив миризлив мирис. Оваа роза е многу ароматична со богата боја, секогаш има изразена слатка цветна арома и може да биде само блескава.
Идеално розе да уживате како аперитив на летен ден.

Место: Струмица - регион Радовиш

Сорти на грозје: Schiava grossa (тролингер)

Температура на сервирање: 6ºC - 8ºC

Храна: како аперитив, со овошен десерт и салата.

Спецификации на производот
Cорта Rosé
Вкус Сува
Карактер Флорални
Карактер Овошен
Храна десерти
Храна Салати
Грозје Шиава гроса
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Од €11,25 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок
top