Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Далвина - Хермес - Вранец

Суво црвено вино - полно - овошно - мазно
Винарија: Dalvina
€15,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€14,25
€13,50
+ -

Виното е произведено од истоимената сорта на грозје, од сопствени насади, со редукција на приносот. Се одликува со интензивна темно-црвена рубин боја и овошен мирис, со примеси на ванила и зачини – како резултат на контактот со дабот. Вкусот е хармоничен, со изразена свежина и структура, и мека, овошна завршница.

 

Локалитет: Струмица

Сорта: Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC

Комбинација со храна: Јагнешко, говедско, телешко, свинско, мелено и печено месо

 

 

Виното е произведено од истоимената сорта на грозје, од сопствени насади, со редукција на приносот. Се одликува со интензивна темно-црвена рубин боја и овошен мирис, со примеси на ванила и зачини – како резултат на контактот со дабот. Вкусот е хармоничен, со изразена свежина и структура, и мека, овошна завршница.

 

Локалитет: Струмица

Сорта: Вранец

Најдобро се служи: 16ºC - 18ºC

Комбинација со храна: Јагнешко, говедско, телешко, свинско, мелено и печено месо

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Интензивно
Карактер Комплекс
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Храна Свинско месо
Храна игра
Храна Говедско
Храна BBQ
Грозје Вранец
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Попов -Вранец Резерва

Суво црвено вино - Овошно, Пикантно - Полно тело
Од €11,25 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Stobi Vranec Veritas

Droge rode wijn – Intens - Fruitig – Kruidig
Од €13,50 со данок
top