Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Далвина Синтезиз Барик

Суво црвено вино - полно тело - интензивно
Винарија: Dalvina
€19,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€18,50
€17,55
+ -

Одлична комбинација од нашиот исклучителен и ароматизиран Вранец, богатиот и долготраен Кабарне Совињон и богатиот и полн  со вкус Мерло. Далвина го разви СИНТЕЗИЗ виното за да ги окупира сите твои сетила со својата хармониа и незаборавен  карактер. Зреано во домашни дабови буриња 12 месеци, Синтезиз е извор на чисто црвено задоволство. Со темно црвена и
пурпурна боја, со меки танини оваа вино е правено да трае со декади

 


Локалитет: Струмица - Радовиш регион

Сорта: Вранец, Кабарне Совињон и Мерло

Температура на слижење: 16ºC - 18ºC

 

 

Комбинација со храна: јагнешко месо, говедско месо, свинско месо , печено месо и зеленчук

 

 

 

 

Одлична комбинација од нашиот исклучителен и ароматизиран Вранец, богатиот и долготраен Кабарне Совињон и богатиот и полн  со вкус Мерло. Далвина го разви СИНТЕЗИЗ виното за да ги окупира сите твои сетила со својата хармониа и незаборавен  карактер. Зреано во домашни дабови буриња 12 месеци, Синтезиз е извор на чисто црвено задоволство. Со темно црвена и
пурпурна боја, со меки танини оваа вино е правено да трае со декади

 


Локалитет: Струмица - Радовиш регион

Сорта: Вранец, Кабарне Совињон и Мерло

Температура на слижење: 16ºC - 18ºC

 

 

Комбинација со храна: јагнешко месо, говедско месо, свинско месо , печено месо и зеленчук

 

 

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Целосно тело
Карактер Интензивно
Храна Јагне
Храна Говедско
Храна BBQ
Грозје Мешави
Грозје Вранец
Грозје Merlot
Грозје Каберне Совињон
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Kamnik Winemakers' Selection Red

Сува црвено вино - Целосно и кружно - Зачинет - Комплекс
Од €16,20 со данок

Далвина - Хермес - Вранец

Суво црвено вино - полно - овошно - мазно
Од €13,50 со данок
top