Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Imako

Историјата на винаријата „Имако Вино“ започнува во 1989 година кога е основана Меѓународната македонска компанија - ИМАКО. Во раните години, оваа компанија главно се занимаваше со трговија со вино. После тоа, компанијата сакаше подобра контрола на квалитетот и разновидност на вина и основаше винарија за ова во 2002 година: Имако Вино. За таа цел, беа направени инвестиции во лозовите насади во живописното ридско подрачје во близина на градот Штип. Денес Имако Вино произведува околу 10 милиони литри вино годишно и има една од најголемите винарски визби во Македонија. Имако Вино не само што е голем по капацитет, туку и во знаење за производство и опрема за вино, од изборот до крајниот резултат во шишето. Имако Вино е призната како надлежен производител на квалитетно вино за масовна потрошувачка во разновидна разновидност на амбалажа. Визијата на Имако е сон на компанијата, каде што ќе ја видат брендот „Имако Вино“ во блиска иднина.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Имако - Откријте - Каберне Совињон

Полу суво црвено вино - овошен
€5,95 со данок €4,95 со данок

Imako - Откријте - Шардоне

Суво бело вино - полно тело
€5,95 со данок €4,95 со данок

Имако - Откријте - Мерлот

полусуво црвено вино - овошен
€5,95 со данок €4,95 со данок

Imako - Откријте - Мускат

Слатко бело вино - полно тело
€5,95 со данок €4,95 со данок
Filter by
Добавувачи
top