Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Винарија: Stobi
€5,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€5,65
€5,35
+ -

 

 
Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Овошен
Грозје Кратозија
Храна Светли сирења
Храна Цврсти сирења
Храна Свинско месо
Храна Говедско
Храна Јагне
Храна Чорба
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Rosé

Halfzoete Rosé - Bloemig- Fruitig
Од €6,20 со данок

Stobi Vranec

Dry red wine - Fruity - Intense
Од €7,65 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок
top