Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Бовин Шардоне Барик

Суво Бело вино - Полно
Винарија: Bovin
€19,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€18,95
€17,95
+ -

 

 

Шардонето барик на Бовин е квалитетно суво бело вино зреано во буриња од македонски даб 12 месеци. Со бледа жолта боја

боја ова хармонично вино има прекрасна лепеза од ароми како путер, тост, ванила и дрво.

Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Бело сирење, риба,морска храна пилешко и јагнешко.

 

 

 

 

Шардонето барик на Бовин е квалитетно суво бело вино зреано во буриња од македонски даб 12 месеци. Со бледа жолта боја

боја ова хармонично вино има прекрасна лепеза од ароми како путер, тост, ванила и дрво.

Локалитет: Лепово

Сорта:Шардоне

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Бело сирење, риба,морска храна пилешко и јагнешко.

 

 

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Целосно тело
Храна Риба
Храна Школка
Храна Gevogelte
Храна Свинско месо
Храна Светли сирења
Грозје Шардоне
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Bovin Vranec

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,45 со данок

Бовина Ана марија

Суво - Полу Слатко Розе - Овошно - Флорално
Од €9,90 со данок

Шардоне Бовин

Суво бело вино - свежо - овошно
Од €9,90 со данок
top