Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Stobi Chardonnay

Dry white wine - Fresh - Nutty
Винарија: Stobi
€8,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€8,00
€7,65
+ -

Wine with recognizable yellow-greenish colour with complex and seductive aroma of exotic fruits, apple and peach, woven with tones of acacia flower. Long - lasting and tenable taste, glycerol-mild, with fruity and spicy nuances.

 

Locality: Tikvesh Valley

Best served at:  10ºC - 12ºC

Grape varietals: Chardonnay

Food pairing: White meat, fish, seafood, green salads and cheese.

Wine with recognizable yellow-greenish colour with complex and seductive aroma of exotic fruits, apple and peach, woven with tones of acacia flower. Long - lasting and tenable taste, glycerol-mild, with fruity and spicy nuances.

 

Locality: Tikvesh Valley

Best served at:  10ºC - 12ºC

Grape varietals: Chardonnay

Food pairing: White meat, fish, seafood, green salads and cheese.

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Свежи
Карактер Орев
Грозје Шардоне
Храна Риба
Храна Gevogelte
Храна Цврсти сирења
Храна Кремасти јадења
Храна морска храна
Храна Салати
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Бовина Ана марија

Суво - Полу Слатко Розе - Овошно - Флорално
Од €9,90 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Rosé

Halfzoete Rosé - Bloemig- Fruitig
Од €6,20 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Од €5,35 со данок
top