Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Винарија: Тиквеш
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€11,85
€11,25
+ -

Quality dry white wine, a blend ( Cuvée ) of the Chardonnay and Riesling varieties with a delicate golden colour and a greenish reflection. It exhibits fresh and intense aromas of banana, pear and peach, as well as notes of apple, orange and lemon blossoms with well-balanced acidity and a lingering flavour.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Chardonnay and Riesling

Best served at: 10ºC - 12ºC

Food pairing: Sea perch, mussels, white grilled meat, light creamy pasta and Mediterranean salads. 

 

 

Quality dry white wine, a blend ( Cuvée ) of the Chardonnay and Riesling varieties with a delicate golden colour and a greenish reflection. It exhibits fresh and intense aromas of banana, pear and peach, as well as notes of apple, orange and lemon blossoms with well-balanced acidity and a lingering flavour.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Chardonnay and Riesling

Best served at: 10ºC - 12ºC

Food pairing: Sea perch, mussels, white grilled meat, light creamy pasta and Mediterranean salads. 

 

 

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Флорални
Карактер Овошен
Храна Риба
Храна Аперитив
Храна Школка
Храна Gevogelte
Храна Аспарагус
Храна Салати
Храна Кремасти јадења
Грозје Темјаника
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок

Macedonian Royal reserve

Droge witte wijn - Fris - Fruitig
Од €5,35 со данок
top