Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Винарија: Тиквеш
€9,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€9,45
€8,95
+ -

 Temjanika is a quality dry white wine with pronounced green-yellow nuances. It abounds in perfectly balanced musky-floral aromas with distinctive violet, rose and tangerine scents. It has a well-balanced and discreet body with a long-lasting finish. ‘the summer in your glass’

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Temjanika

Best served at 10ºC - 12ºC

Food pairing: Sea perch, mussels, white grilled meat, light creamy pasta and Mediterranean salads, asparagus flamande 

 Temjanika is a quality dry white wine with pronounced green-yellow nuances. It abounds in perfectly balanced musky-floral aromas with distinctive violet, rose and tangerine scents. It has a well-balanced and discreet body with a long-lasting finish. ‘the summer in your glass’

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Temjanika

Best served at 10ºC - 12ºC

Food pairing: Sea perch, mussels, white grilled meat, light creamy pasta and Mediterranean salads, asparagus flamande 

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Свежи
Карактер Флорални
Храна Аперитив
Храна Gevogelte
Храна Школка
Храна Салати
Храна Кремасти јадења
Грозје Темјаника
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Од €11,25 со данок

Tikveš Vranec

Dry red wine - Fruity intense
Од €8,95 со данок

Тиквеш Плавец

Суво црвено вино - овошен - зачинето
Од €8,95 со данок
top