Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Бовин - Александар Куве

Суво црвено вино- Полно - Овошно-Пикантно
Винарија: Bovin
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€11,85
€11,25
+ -

 

Александар е црвено вино со пурпурна боја и е мешавина од Мерло, Кабарне Совињон и Вранец. Има полн мирис на црвени овошја, бобинки со комплексни ароми и богат целосен вкус. Неговите растителни нијанси го прават оваа вино незаборавно.


Локалитет: Лепово

Сорта: Вранец 34%, Кабарне Совињон 33%, мерло 33%

Најдобро се служи на 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Говедско, телешко, свинско, јагнешко како и со меса на скара.

 

 

 

Александар е црвено вино со пурпурна боја и е мешавина од Мерло, Кабарне Совињон и Вранец. Има полн мирис на црвени овошја, бобинки со комплексни ароми и богат целосен вкус. Неговите растителни нијанси го прават оваа вино незаборавно.


Локалитет: Лепово

Сорта: Вранец 34%, Кабарне Совињон 33%, мерло 33%

Најдобро се служи на 12ºC - 14ºC

Комбинација со храна: Говедско, телешко, свинско, јагнешко како и со меса на скара.

 

 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Интензивно
Храна Свинско месо
Храна игра
Храна Говедско
Грозје Мешави
Грозје Вранец
Грозје Каберне Совињон
Грозје Merlot
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Bovin Vranec

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,45 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок
top