Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Винарија: Тиквеш
€12,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
Цена
€11,85

 Quality red wine, a blend (cuvée) of Vranec, Cabernet Sauvignon” and Merlot varieties, with intense ruby red colour. It exhibits complex aromas of red and black fruits – cherries, plums, raspberries and blackcurrant, with notes of dried tobacco, smoke, black pepper and cinnamon interlaced with a full and round body and a strong spicy finish.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Merlot, Vranec and Cabernet Sauvignon

Best served at 14ºC - 16ºC

Food pairing: Veal, pork, kebabs, cheddar, parmesan 

 Quality red wine, a blend (cuvée) of Vranec, Cabernet Sauvignon” and Merlot varieties, with intense ruby red colour. It exhibits complex aromas of red and black fruits – cherries, plums, raspberries and blackcurrant, with notes of dried tobacco, smoke, black pepper and cinnamon interlaced with a full and round body and a strong spicy finish.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Merlot, Vranec and Cabernet Sauvignon

Best served at 14ºC - 16ºC

Food pairing: Veal, pork, kebabs, cheddar, parmesan 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Грозје Каберне Совињон
Грозје Merlot
Грозје Вранец
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Карактер Зачинета
Храна Македонски специјалитети за месо
Храна Цврсти сирења
Храна Пиперони пица
Храна Јагне
Храна Говедско
Храна Свинско месо
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Од €11,25 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Од €5,35 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок
top