Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Tikveš Vranec

Dry red wine - Fruity intense
Винарија: Тиквеш
€9,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€9,45
€8,95
+ -

Vranec is a quality dry red wine with intense dark ruby red colour. The wine exhibits a pronounced aroma of mixed dried plums, blackberries and currants. It has a rich full body with soft tannins and a uniquely lingering finish.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Vranec

Best served at: 16ºC - 18ºC

Food pairing: Lamb, veal, pork, minced and grilled meat 

Vranec is a quality dry red wine with intense dark ruby red colour. The wine exhibits a pronounced aroma of mixed dried plums, blackberries and currants. It has a rich full body with soft tannins and a uniquely lingering finish.

 

Locality: Tikvesh Valley

Grape Varietals: Vranec

Best served at: 16ºC - 18ºC

Food pairing: Lamb, veal, pork, minced and grilled meat 

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Сува
Карактер Овошен
Карактер Интензивно
Грозје Вранец
Храна Македонски специјалитети за месо
Храна црвено месо
Храна Говедско
Храна Свинско месо
Храна Јагне
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Од €5,35 со данок

Stobi Vranec

Dry red wine - Fruity - Intense
Од €7,65 со данок
top