Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Бовина Ана марија

Суво - Полу Слатко Розе - Овошно - Флорално
Винарија: Bovin
€11,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€10,45
€9,90
+ -

 

Ана Марија од Бовин е суво розе вино произведено од сортите кабарне Франк и Кабарне Совињон а розевата боја е добиена
со помош на кратка ладна мацерација. Букето е полно со рози, диви јагоди, цреши и калинка. Иако има сугестија на  остаток на шеќер на средното непце , слаткоста ја поткрепува и балансира свежото овошје. Атрактивниот микс на сладок вкус и свежина го прави идеален летен пијалак.

Локалитет: Тиквешка долина

Сорта: Кабарне Совињон, Кабарне Франк

Најдобро се служи на 6ºC - 8ºC

Комбинација со храна: Сирење, бело месо, риба, школки, ладни јадења, салати и овошни торти.

 

 

 

Ана Марија од Бовин е суво розе вино произведено од сортите кабарне Франк и Кабарне Совињон а розевата боја е добиена
со помош на кратка ладна мацерација. Букето е полно со рози, диви јагоди, цреши и калинка. Иако има сугестија на  остаток на шеќер на средното непце , слаткоста ја поткрепува и балансира свежото овошје. Атрактивниот микс на сладок вкус и свежина го прави идеален летен пијалак.

Локалитет: Тиквешка долина

Сорта: Кабарне Совињон, Кабарне Франк

Најдобро се служи на 6ºC - 8ºC

Комбинација со храна: Сирење, бело месо, риба, школки, ладни јадења, салати и овошни торти.

 

 

Спецификации на производот
Cорта Rosé
Вкус Полу - Cува
Карактер Овошен
Храна Gevogelte
Храна Светли сирења
Храна Риба
Грозје Каберне Совињон
Грозје Мешави
Грозје Sangiovese
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Bovin Vranec

Dry red wine -Fruity - Intense
Од €9,45 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок
top