Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Nederlandse Wijnfeesten

 

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten op 27, 28 en 29 september a.s. komt alles samen wat Wijndorp Groesbeek zo bijzonder maakt. In een bijzondere sfeer en ambiance drie dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft.

Wijnhandel Alexander staat op de Internationale wijnmarkt met Wijn & BBQ van 28 t/m 29 September wij hebben heerlijke wijn en spijs combinaties gemaakt en de bestellende bezoeker kan bij ons een Proeverij voor 14 personen winnen. Samen met andere standhouders proef je meer dan 300 verschillende soorten kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Verder zijn er vele ander mogelijkeheden zoals; wijnworkshops, open wijngaarden, het Nederlands Wijnbouwcentrum, Business meets Wine, lekkere gerechtjes en entertainment in combi met duizenden bezoekers! Voor meer info over de Nederlandse Wijnfeesten klik hier

Geniet van het leven. Laten we proosten! 

 

 

Internationale Wijnmarkt

De wijnmarkt in het centrum van Groesbeek kunt u bezoeken op zaterdag 28 en zondag 29 september van 13.00 tot 19.00 uur.

In 2018 presenteerden ruim 75 wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs vanuit mooie pagodetenten de beste en nieuwste smaken. Dit jaar wordt zowel het aantal standhouders als het aantal soorten wijn (meer dan 300!), overtroffen. Bij aankomst kunt u bij de stand voor het Gemeentehuis voor € 12,- Vriend van de Nederlandse Wijnfeesten worden. U ontvangt een bandje en kunt dan bij alle stands die op de Wijnmarkt staan opgesteld Proefmaatjes à € 1,– per stuk kopen en al rondlopend en proevend kennis maken met de beste nationale, maar ook internationale wijnen.

Vriendenkaarten zijn twee dagen geldig!

De Wijnmarkt is tijdens de wijnfeesten op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 19.00 uur. De Wijngaarden zijn op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur open. Er is sfeervolle muziek met diverse andere activiteiten Concours Du Vin, bezichtiging open wijngaard Nederlands Wijnbouwcentrum, Pruuvenement, Business meets Wine, ‘Heel Groesbeek Zingt!, Music meets Wine, etc. Natuurlijk zijn de winkels in het centrum op zondag ook geopend.

 

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Ezimit Pinot Grigio

Droge witte wijn - kruidig - fris
Од €7,20 со данок

Езимит Совињон Блан

Суво бело вино - свежо
Од €7,20 со данок

Попов Домен Вршник

Суво бело вино - Флорано, Овошно
Од €9,90 со данок

Попов Темјаника Смолник

Суво бело вино - Интензивно, овошно, свежо, слатко - Полно тело
Од €8,55 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок

Стоби Акација

Суво бело вино - Свежо - Овошно
Од €15,00 со данок
Filter by
Добавувачи
top