Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Попов Домен Вршник

Суво бело вино - Флорано, Овошно
Винарија: Попов Винарија
€11,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€10,45
€9,90
+ -

Вино со цитрусни овошни  ароми. Домен вршник е  свежо исклучително вино. Неговата киселост и овошна арома кажува за него.

Во устата стаостава  топла минерална структура надополнета со цитрусни ноти. Претставува вино со прекрасна структура и пријатен и долг послевкус.

 

Локалитет: Кавадарци, Вршник, Вардарска долина

Сорта: Шардоне, Совињон Блан, Гевурцтраминер

Најдобро се служи: 10ºC - 12ºC

Комбинација со храна: Печена риба, пилешко, свинско или паста во кремаст сос, Цезар или пилешка салата.

Вино со цитрусни овошни  ароми. Домен вршник е  свежо исклучително вино. Неговата киселост и овошна арома кажува за него.

Во устата стаостава  топла минерална структура надополнета со цитрусни ноти. Претставува вино со прекрасна структура и пријатен и долг послевкус.

 

Локалитет: Кавадарци, Вршник, Вардарска долина

Сорта: Шардоне, Совињон Блан, Гевурцтраминер

Најдобро се служи: 10ºC - 12ºC

Комбинација со храна: Печена риба, пилешко, свинско или паста во кремаст сос, Цезар или пилешка салата.

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Флорални
Карактер Овошен
Грозје Шардоне
Грозје Совињон Бланк
Грозје Гејвтраминер
Храна Gevogelte
Храна Салати
Храна Кремасти јадења
Храна Свинско месо
Храна Риба
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Венец Темјаника

Суво бело вино - свежо - цветно
€9,95 со данок

Бовин - Александар Куве

Суво црвено вино- Полно - Овошно-Пикантно
Од €11,25 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок

Попов -Вранец Резерва

Суво црвено вино - Овошно, Пикантно - Полно тело
Од €11,25 со данок
top