Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Стоби Акација

Суво бело вино - Свежо - Овошно
Винарија: Stobi
€16,00 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€15,25
€14,50
Овој производ има минимална количина од 6

 

Акација на Стоби е Шардоне од сопствени лозови насади, созреано во дабови буриња. Акација е хармонично и избалансирано вино со полно тело и избалансиран завршеток. Има златно жолта боја која асоцира на македонско лето и комплексни ароми на јужни овошја и печен леб.


Локалитет: Градско

Сорта: Шардоне 100%

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Бело месо, риба, морски плодови, зелени салати, сирење.

 

Акација на Стоби е Шардоне од сопствени лозови насади, созреано во дабови буриња. Акација е хармонично и избалансирано вино со полно тело и избалансиран завршеток. Има златно жолта боја која асоцира на македонско лето и комплексни ароми на јужни овошја и печен леб.


Локалитет: Градско

Сорта: Шардоне 100%

Најдобро се служи на 8ºC - 10ºC

Комбинација со храна: Бело месо, риба, морски плодови, зелени салати, сирење.

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Комплекс
Карактер Интензивно
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Карактер Флорални
Карактер Свежи
Грозје Шардоне
Храна Аперитив
Храна Gevogelte
Храна Кремасти јадења
Храна Риба
Храна Школка
Храна морска храна
Храна Светли сирења
Храна Светли сирења
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee White

Dry white wine - Fresh – Fruity
Од €11,25 со данок

Tikveš Alexandria Cuvee Red

Dry red wine - Vol - Fruity - Spicy
Од €11,85 со данок

Tikveš Temjanika Special Selection

Dry white wine - Floral
Од €8,95 со данок
top