Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Стоби Роксана

Полу слатко црвено вино
Винарија: Stobi
€12,50 со данок
+ -

Роксана полу-сладок црвен десерт вино од винаријата Стоби. Ова десертско вино е направено од грозје со доцна собрани, има темна рубинска црвена боја и има силни ароми на темно овошје како што се бобинки и темни сливи. Има топол и мазен вкус, кој е конзистентен и хармоничен.

 

Место: Долината Тиквеш

Температура на сервирање: 10ºC - 12ºC

Сорти на грозје: Каберне Совињон и Вранец

Храна: како аперитив или со десерт

Роксана полу-сладок црвен десерт вино од винаријата Стоби. Ова десертско вино е направено од грозје со доцна собрани, има темна рубинска црвена боја и има силни ароми на темно овошје како што се бобинки и темни сливи. Има топол и мазен вкус, кој е конзистентен и хармоничен.

 

Место: Долината Тиквеш

Температура на сервирање: 10ºC - 12ºC

Сорти на грозје: Каберне Совињон и Вранец

Храна: како аперитив или со десерт

Спецификации на производот
Cорта Dessertwijn
Вкус Dessertwijn
Карактер Мазна
Карактер Целосно тело
Карактер Овошен
Храна Аперитив
Храна десерти
Грозје Каберне Совињон
Грозје Вранец
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Далвина Астрион Жупљанка

Суво бело вино - минерално - свежо
Од €7,15 со данок

Попов Темјаника Смолник

Суво бело вино - Интензивно, овошно, свежо, слатко - Полно тело
Од €8,55 со данок

Popova Kula Kalesh

Semi droge rode wijn - Fris en Fruitig
€7,45 со данок

Dalvina Godsin Temjanika

Semi droge witte wijn - Bloemig - Fruitig
€11,95 со данок
top