Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Тиквеш Шардоне Класик

Полу суво бело вино - Цветно
Винарија: Тиквеш
€7,95 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€7,75
€7,55
+ -

Темјаника Класик од винаријата Тиквеш е полусуво бело квалитетно вино, направено од родното грозје Темјаника.

Ова вино има изразен мускиски арома на темјанушки со ноти на презреен мандарина, вкус на морско оревче со дискретно тело и уникатен финиш. Бојата е златно жолта.

Tikves Temjhanika Classic има добар однос / цена.

 

Место: Долината Тиквеш

Сорти на грозје: Темјаника
Температура на сервирање: 10ºC - 12ºC

Храна: пилешко и друго живина, риба и морски плодови и разни сирења

Темјаника Класик од винаријата Тиквеш е полусуво бело квалитетно вино, направено од родното грозје Темјаника.

Ова вино има изразен мускиски арома на темјанушки со ноти на презреен мандарина, вкус на морско оревче со дискретно тело и уникатен финиш. Бојата е златно жолта.

Tikves Temjhanika Classic има добар однос / цена.

 

Место: Долината Тиквеш

Сорти на грозје: Темјаника
Температура на сервирање: 10ºC - 12ºC

Храна: пилешко и друго живина, риба и морски плодови и разни сирења

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Полу - Cува
Карактер Флорални
Храна Риба
Храна Аперитив
Храна Школка
Храна Gevogelte
Храна Светли сирења
Храна Цврсти сирења
Грозје Темјаника
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Rosé

Halfzoete Rosé - Bloemig- Fruitig
Од €6,20 со данок

Stobi Vranec

Dry red wine - Fruity - Intense
Од €7,65 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Temjanika

Semi zoete wijn - Bloemig
Од €6,25 со данок
top