Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Тиквеш Кратосија Црвено

Нежно црвено вино - овошно
Винарија: Тиквеш
€7,50 со данок
ВОНРЕДНИ ЦЕНИ - Колку повеќе купувате, толку повеќе штедите
Количина
6+
12+
Цена
€7,15
€6,95
+ -


Кратошкото Црвено од винаријата Тиквеш е мазно овошно црвено вино направено од домашното грозје Кратошија и Вранец. Ова црвено вино има црвени овошни ароми како што се црвени рибизли, цреши и црвени рибизли со вкусна мазна завршница. Тиквеш Смедеревка Бело има добар сооднос цена / квалитет.

 

Место: Долината Тиквеш

Сорти на грозје: Кратошија 85%, Вранец 15%

Температура на сервирање: 14ºC - 16ºC

Храна: говедско, свинско и чоколадо.


Кратошкото Црвено од винаријата Тиквеш е мазно овошно црвено вино направено од домашното грозје Кратошија и Вранец. Ова црвено вино има црвени овошни ароми како што се црвени рибизли, цреши и црвени рибизли со вкусна мазна завршница. Тиквеш Смедеревка Бело има добар сооднос цена / квалитет.

 

Место: Долината Тиквеш

Сорти на грозје: Кратошија 85%, Вранец 15%

Температура на сервирање: 14ºC - 16ºC

Храна: говедско, свинско и чоколадо.

Спецификации на производот
Cорта Црвено
Вкус Полу - Cува
Карактер Овошен
Храна Gegrild vlees
Храна Аперитив
Храна Чорба
Храна Говедско
Храна Chocolade
Грозје Кратозија
Грозје Вранец
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Stobi Vranec

Dry red wine - Fruity - Intense
Од €7,65 со данок

Tikveš T’ga za Jug

Semi dry red wine - fruity - intense
Од €6,75 со данок

Stobi Macedonian Royal Reserve Kratosija

Droge rode wijn – Fruitig
Од €5,35 со данок

Бовин Дисан Барик

Суво црвено вино - интензивно - брилијантно
Од €26,55 со данок
top