Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Трајковски - Мастика

Мастика - Духови
Винарија: Трајковски
€26,00 со данок
+ -

Трајковски Мастика, е традиционална домашна мастика со пријатен вкус. Сепак, многу е популарно дека во минатото, кога немаше лекови, селаните пиеа мастика за да ја олеснат болката во стомакот.

Премиум мастика на комплексен букет со интензивни мастика, анисон, мед, со освежувачки белешки од суво грозје и цвет, со разновидна мастика, мед, грозје, ванила и морско оревче, со слаб допир на чоколадо и смоква. Постојана мека долготрајна завршница, останувајќи во сетилата долго после тоа.

 

Место: Неготино

Сорти на грозје: Ризлинг, Шардоне, Смедеревка, Каберне Совињон, Вранец и уште 2 грозје според тајниот рецепт

Храна: како аперитив со салати (како што е традиционалната македонска продажна салата) чисто ’на карпите’ или измешајте ја со вода.

Трајковски Мастика, е традиционална домашна мастика со пријатен вкус. Сепак, многу е популарно дека во минатото, кога немаше лекови, селаните пиеа мастика за да ја олеснат болката во стомакот.

Премиум мастика на комплексен букет со интензивни мастика, анисон, мед, со освежувачки белешки од суво грозје и цвет, со разновидна мастика, мед, грозје, ванила и морско оревче, со слаб допир на чоколадо и смоква. Постојана мека долготрајна завршница, останувајќи во сетилата долго после тоа.

 

Место: Неготино

Сорти на грозје: Ризлинг, Шардоне, Смедеревка, Каберне Совињон, Вранец и уште 2 грозје според тајниот рецепт

Храна: како аперитив со салати (како што е традиционалната македонска продажна салата) чисто ’на карпите’ или измешајте ја со вода.

Спецификации на производот
Cорта духови
Вкус духови
Карактер Интензивно
Карактер Комплекс
Храна Аперитив
Храна Салати
Грозје Мешави
Грозје Шардоне
Грозје Смедеревка
Грозје Каберне Совињон
Грозје Вранец
Грозје Ризлинг
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Perustija Ajvar Hot 560gr

Perustija Ajvar Hot - spread van gegrilde zoete rode puntpaprika’s en aubergines
€5,50 со данок

Queen Maria Memento Rosé

Droge wijn - Fris en Fruitig
€6,25 со данок

Трајковски - Лозова Ракија Золта

Ракија - духови
€26,00 со данок

Popova Kula Stanushina Rose l 1,5

Droge Rosé - Fris – Fruitig
Од €7,15 со данок
top