Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Венец Темјаника

Суво бело вино - свежо - цветно
Винарија: Венец винарија
€9,95 со данок
+ -

Пиното Григио од винаријата Венец е суво свежо бело вино. Ова вино е светло жолто во боја. Достапно вино како аперитив со пијалок или со лесен оброк.

Локација: регионот Тиквеш, долината на реката Вардар

Разновидност на грозје: Пино Григио
Алкохол: 13%

Најдобро служено на: 8ºC - 10ºC

Храна: аперитив, риба и школки, со пијалоци или лесни салати

Пиното Григио од винаријата Венец е суво свежо бело вино. Ова вино е светло жолто во боја. Достапно вино како аперитив со пијалок или со лесен оброк.

Локација: регионот Тиквеш, долината на реката Вардар

Разновидност на грозје: Пино Григио
Алкохол: 13%

Најдобро служено на: 8ºC - 10ºC

Храна: аперитив, риба и школки, со пијалоци или лесни салати

Спецификации на производот
Cорта Бело
Вкус Сува
Карактер Свежи
Карактер Зачинета
Храна Салати
Храна Аперитив
Грозје Pinot Grigio
Ознаки за производ
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Kamnik Winemakers' Selection Red

Сува црвено вино - Целосно и кружно - Зачинет - Комплекс
Од €16,20 со данок

Попов Домен Вршник

Суво бело вино - Флорано, Овошно
Од €9,90 со данок

Попов - Пино Гри - Вршник

Суво бело вино - Овошно - Цитрус - Минерално - Пикантно - Полно тело
Од €8,55 со данок

Венец - Мерлот

Суво црвено вино - интензивно - овошен
Од €12,60 со данок
top