Пребарување
Filters
Немате ставки во вашата кошничка.

Венец винарија

Земјоделската компанија Венец е од селото Долни Дисан, во Југоисточна Македонија и има традиција стара повеќе од 50 години во чување добиток, земјоделски производи и одгледување висококвалитетно грозје за вино и за трпеза да јаде .

Земјоделски производи за кои може да се мисли се млечната фарма од кравата и овцата и добиток од кравата, овците и свињите, кои зафаќаат околу 500 хектари.

Лозовите насади имаат површина од приближно 300 хектари на кои се одгледува и бело и црвено грозје. Многу од грозјето се препродаваат на други винари или трговци со овошје. За сопствената винарија ВЕНЕЦ, најдобро се избираат најквалитетно грозје за црвените и белите вина со производство од приближно 2 милиони литри.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Венец - Каберне Совињон

Полу суво црвено вино - Интензивно - овошен
Од €12,60 со данок

Венец Дисан Каберне Совињон

Суво црвено вино - интензивно - овошен
€10,95 со данок

Венец - Мерлот

Суво црвено вино - интензивно - овошен
Од €12,60 со данок

Венец - Траминец единечен блок

Cуво црвено вино - Интензивно - овошен
Од €15,75 со данок

Venec Prokupec

Droge rode wijn - Intens - Fruitig
€9,95 со данок

Венец Вранец

Cуво црвено вино - Интензивно - овошен
€9,95 со данок
Filter by
Добавувачи
top